×

Op stap met verhalen - Ulrich Libbrecht wandeling

De BIBLIOTHEKEN VLAAMSE ARDENNEN gaan op stap met verhalen: zes gemeenten, zes geleide wandelingen, zes verschillende thema’s. In Kluisbergen gaan we de filosofische toer op met een muzikale ULRICH LIBBRECHT-wandeling op zondag 4 juni

De Ulrich Libbrechtwandelingen zijn een herinnering aan filosoof en natuurbeschermer Ulrich Libbrecht (1928-2017). Hij woonde in Zulzeke van 1975 tot aan zijn dood in 2017 en deed er zijn dagelijkse wandelingen. Naast filosoof, schrijver, wiskundige en natuurliefhebber was Ulrich Libbrecht ook een gepassioneerd muziekkenner. Zijn kleinkinderen, Kim en Benjamin Debaere, vertellen al wandelend door ons mooie landschap over hun grootvader en brengen samen met Céline Herregods live muziek van About Jay. 

We starten om 14u aan de kerk van Zulzeke. Deelname is gratis, maar omdat het aantal plaatsen beperkt is dient u vooraf in te schrijven op kluisbergen.bibliotheek.be. 

Noteer ook alvast dat we op 25 juni ‘grenzeloos wandelen’ in Brakel, en later dit jaar zetten we Jotie ’t Hooft in de kijker in Oudenaarde. Meer info volgt!