Slagerij Vande Walle kent een lange geschiedenis. Pieter Vande Walle vestigde zich in 1777 als slager (of toen nog ‘slachter’) in Berchem. Ook zoon Frederik volgde dit voorbeeld en zette de zaak verder. Louis, de zoon van Frederik, bouwde in 1856 de sfeervolle, gezellige winkel op de hoek van de Stationsstraat.
Sindsdien hebben zeven generaties Vande Walle hun klanten goed bediend. Na Louis bouwden Emile en Gaston de zaak verder uit. Vandaag zorgen Paul en Ruben voor vlees van prima kwaliteit en een vlotte, vriendelijke bediening. Het unieke karakter van Beenhouwerij-Slagerij VandeWalle wordt mede bepaald door het eigen slachthuis.
Lamsvlees van eigen kweek is de specialiteit van Slagerij Vande Walle.
Slagerij Vande Walle heeft haar eigen slachthuis. Zo kunnen ze werken op een kleinschalige, gecontroleerde manier. Ze zijn bovendien de enige slagerij in Vlaanderen die zelf dieren kweekt, slacht en verwerkt. Zo garanderen ze lekker vlees.
Op maandag slachten ze, dinsdag verwerken ze en van woensdag tot en met zondagmiddag verkopen ze het uitgebreid aanbod vers vlees, charcuterie en bereide gerechten in de winkel. Sinds kort kan je ook een groot deel van het aanbod online bestellen. De dag na je bestelling kan je jouw pakket ophalen in de winkel. Bestel je de vrijdag, dan kan je kiezen voor levering aan huis op zaterdagvoormiddag.
| 055/388037 |
maandag gesloten dinsdag gesloten woensdag 08.00-12.00 14.00-19.00 donderdag 08.00-12.00 14.00-19.00 vrijdag 08.00-12.00 14.00-19.00 zaterdag 08.00-12.00 14.00-18.00 zondag 08.00-12.00 | |
Stationsstraat 14 | |
https://www.slagerijvandewalle.be | |
Leverling aan huis - bestelling online | |